1) Which Country signs accord to join NATO?
A) Macedonia
B) Bulgaria
C) Albania
D) Serbia
Answer: A
2) Which Country becomes World’s Second Largest Consumer and importer of LPG?
A) Japan
B) Russia
C) India
D) None of the above
Answer: C
3) India Jumps 8 Place to 36th on International IP Index of Which Year?
A) 2017
B) 2019
C) 2018
D) 2016
Answer: B
4) Which Country to Host 13th Conference of Parties of Convention on Conservation of Migratory Species?
A) Japan
B) Russia
C) China
D) India
Answer: D
5) Who Conferred with France’s Highest Civilian Honour?
A) Stephen Alathara
B) Francois Laborde
C) Joseph C. Panjikaran
D) S. J. Berchmans
Answer: B
6) Which Bank announces bi-monthly monetary policy?
A) Andhra Bank
B) Bank of India
C) SBI
D) RBI
Answer: D
7) Who Notched up Gold at EGAT Cup in Thailand?
A) Jitu Rai
B) Punam Yadav
C) Saikhom Mirabai Chanu
D) Ragala Venkat Rahul
Answer: C
8) Longest-Serving US Congressman Who was Passed Away?
A) John Dingell
B) Herbert Zelenko
C) Bill Zeliff
D) William T. Zenor
Answer: A