1) Who appointed as Assistant Coach of Australia for 2019 World Cup?
A) Ricky Ponting
B) Glenn Maxwell
C) Mitchell Starc
D) Tim Paine
Answer: A
2) Egypt’s President Who was Elected as the new chairman of African Union?
A) Mohamed Morsi
B) Hosni Mubarak
C) Abdel Fattah el-Sisi
D) Anwar Sadat
Answer: C
3) Which region has been declared as Jammu & Kashmir’s third administrative division?
A) Badgam
B) Ladakh
C) Pulwama
D) Anantnag
Answer: B
4) Who conferred with Lifetime Achievement Award by the Academy of Canadian Cinema & Television?
A) Dilip Mehta
B) Sunny Leone
C) Sugith Varughese
D) Deepa Mehta
Answer: D
5) Who launched Law, Justice and Judicial Power Justice book?
A) P N Bhagwatis
B) Suresh Kumar
C) Naresh iyer
D) Vivek Kumar
Answer: A
6) Who tops Hurun India Philanthropy list 2018?
A) Amitabh Bachchan
B) Suresh Kumar
C) Mukesh Ambani
D) Vivek Kumar
Answer: C
7) Which Country successfully tests Solid Fuel Ducted Ramjet Propelled Missile?
A) Japan
B) India
C) Russia
D) USA
Answer: B
8) Who Clinched Chennai Open ATP Challenger Title?
A) Serena Williams
B) Novak Djokovic
C) Roger Federer
D) Corentin Moutet
Answer: D