1) Ruchira Kamboj to be India’s Ambassador to Which Country?
A) Sri Lanka
B) Bangladesh
C) Nepal
D) Bhutan
Answer: D
2) Women with four children to get life tax exemption in Which Country?
A) Germany
B) Hungary
C) France
D) Russia
Answer: B
3) Which Space Institute Successfully Flight Tests Indigenously Developed Missile System SFDR?
A) NASA
B) ISRO
C) DRDO
D) None of the above
Answer: C
4) Who wins the Dan David Prize?
A) Sanjay Subrahmanyam
B) Irfan Habib
C) Romila Thapar
D) Ramachandra Guha
Answer: A
5) Who has made it to the top 100 of Men’s Singles Tennis Rankings?
A) Prajnesh Gunneswaran
B) Leander Paes
C) Mahesh Bhupathi
D) Vijay Amritraj
Answer: A
6) Who launches book on economic justice?
A) Piyush Goyal
B) Nitin Gadkari
C) Manish Tewari
D) Narendra Singh Tomar
Answer: C
7) Overview of Prime Minister’s visit to Which State?
A) Bihar
B) Madhya Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Tripura
Answer: D
8) The 83rd edition of Senior National Badminton Championships begins in Which City?
A) Itanagar
B) Guwahati
C) Kolkata
D) Dispur
Answer: B